fbpx

Maak kennis met het team

Dat het Apothekersbal draait om apothekers, dat is nogal voor de hand liggend.
Maar wist je dat het team achter het Apothekersbal ook bestaat uit apothekers?
Maak hieronder kennis met de twee organisatoren!

Apr. Cedric Bourda is bezieler van het Apothekersbal

Studies
Cedric is een jonge apotheker, afgestudeerd aan de universiteit van Gent in juni 2021. Echter, na het afronden van zijn master was hij nog niet klaar met studeren. Zijn passie voor de evenementen wereld was te groot om dit zomaar te laten liggen. Daarom startte hij in september 2021 met de opleiding ‘Event & Project Management’. Deze zal hij in juni 2023 afwerken. 

Ervaring
Dat Cedric gepassioneerd is over het organiseren van evenementen, dat valt niet te ontkennen. Zo bouwde hij de afgelopen jaren reeds een impressionant portfolio op als eventmanager. In 2019 en 2021 organiseerde Cedric onder andere het ‘Galabal der Farmacie’. Dit is het jaarlijkse galabal voor alle Gentse farmacie-studenten. Al deze ervaring in combinatie met een creatief brein en een oog voor detail maken van hem een uitstekende eventmanager! 

Functie
Cedric staat in voor de algemene coördinatie van het Apothekersbal. Hij zorgt voor een duidelijk en overzichtelijk draaiboek, onderhoudt het contact met alle partners, sluit (nieuwe) partnerships af en zorgt voor de marketing. 

APR. Tom is mede-oprichter van het Apothekersbal

Studies
Ook Tom volgde zijn opleiding tot apotheker aan de universiteit van Gent. In juni 2005 mocht hij zijn diploma in ontvangst nemen en zichzelf officieel apotheker noemen. Tom volgde vervolgens nog een extra opleiding aan Vlerick Business School. 

Ervaring 
Na zijn afstuderen ging Tom een jaar in Nederland werken. Deze ervaring nam hij vervolgens terug mee naar België. In 2007 nam hij een apotheek over en begon zijn carrière als titularis-apotheker. Ondertussen heeft Tom jaren ervaring, waardoor hij het werkveld – en alles wat er zich afspeelt – door en door kent. Maar ook de evenementen wereld is Tom niet vreemd. Gedurende zijn studententijd organiseerde ook Tom verschillende evenementen voor zijn mede-studenten farmacie. 

Functie
Tom is mede-oprichter en organisator van het Apothekersbal. Hij zorgt mee voor de algemene coördinatie van het jaarlijks event. Daarnaast is Tom ook verantwoordelijk voor de financiële en administratie kant van het verhaal. 

Neem contact op met ons!

Vul het formulier in of stuur ons via onze social media kanalen!