fbpx
Op zaterdag 8 oktober 2022 verwelkomen we alle apothekers voor het feest van het jaar!

Locatie

Event Space The Lab – Nederzwijnaarde 2, 9052 Gent

Planning

Overnachting

Voor de overnachting heeft Apothekersbal een samenwerking opgezet met het Van Der Valk Hotel Gent.

Drankbonnen

U kan op voorhand al drankbonnen bestellen. Daarbij profiteert u van een vroegboekkorting!
Bestelt u 20 drankbonnen? Dan krijgt u 2 bonnen gratis!
1 drankbon = 1 standaard consumptie (frisdrank, pils, …)

Facturatie

Apothekersbal is de ideale gelegenheid voor een unieke teambuilding met uw collega’s! Het is daarom dan ook mogelijk om van al uw aankopen een factuur te verkrijgen. Tijdens de check-out vult u gewoon uw facturatiegegevens in en u ontvangt de factuur direct na betaling in uw mailbox!

Bereikbaarheid

Apothekersbal is zeer vlot bereikbaar. De zaal ligt vlak bij het E40/E17 afrittencomplex alsook vlakbij de R4. Onze gratis shuttledienst brengt alle feestgangers veilig van het hotel naar de balzaal en terug!

Parking

Zowel op de locatie als bij het hotel zijn er meer dan voldoende parkeerplaatsen.

Shuttledienst

Voor alle hotelgasten voorziet Apothekersbal een gratis shuttledienst tussen het hotel en de balzaal. Er zal een eerste shuttle vertrekken aan het hotel Van Der Valk voor het diner. Nadien zal er een tweede shuttle vertrekken vlak voor het galabal. ‘s Nachts zal de shuttle doorlopend heen en weer rijden tussen de balzaal en het hotel.

Vestiaire

Apothekersbal biedt een gratis vestiaire aan voor iedereen. Rugzakken of grote handtassen zijn niet toegelaten in de zaal. Deze kunnen ook gratis in de vestiaire bewaard worden terwijl u geniet van het feest!

Dresscode

Apothekersbal hanteert een feestelijke dresscode.

Allergenen

Tijdens de check-out van uw aankoop kan u aangeven welk dieet u volgt of met welke allergenen we dienen rekening te houden. Gelieve duidelijk en volledig te zijn!
Heeft u nog specifieke vragen hieromtrent? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Corona beleid

Apothekersbal hanteert en volgt zonder uitzondering alle corona-maatregelen die op dat moment van kracht zijn. Indien Apothekersbal echter toch niet zou kunnen doorgaan door te strenge maatregelen of een verbod zullen de gekochte tickets worden terugbetaald in de vorm van een voucher. Deze voucher kan u dan gebruiken voor de volgende editie van Apothekersbal.

Groepsbezoeken

Komt u graag met meer dan 10 personen? Contacteer ons dan voor een persoonlijk voorstel!

Tafel reserveren

Tijdens het boeken van Golden of Diamond VIP ticket krijgt u direct de mogelijkheid om een tafel te kiezen. Zo bent u er zeker van dat u met uw collega’s of vrienden aan tafel zit tijdens het diner. Aan elke tafel kunnen 10 personen plaatsnemen. Uitverkochte tafels verdwijnen uit de lijst en kunnen bijgevolg niet meer aangeduid worden.

Tafel benoemen

Wilt u zelf graag een tafel benoemen? Bijvoorbeeld de naam van uw eigen apotheek voor een originele teambuilding met uw apothekersteam? Dat kan!
Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Partner worden?

Apothekersbal staat altijd open voor eventuele samenwerkingen. Wilt u graag meer weten over onze partnerships of wilt u partner worden? Aarzel dan niet om ons te contacteren!